عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ملکه انگلیس به کرونا مبتلا شد

منابع خبری از آزمایش مثبت کرونای «الیزابت دوم» ملکه انگلیس خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۲۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران از ابتلای ملکه انگلیس به کرونا خبر دادند.

شبکه خبری «راشاتودی» به نقل از کاخ باکینگهام اعلام کرد که آزمایش کرونای «الیزابت دوم» ملکه انگلیس مثبت اعلام شده است.کاخ باکینگهام اعلام کرده که آزمایش کووید-۱۹ ملکه الیزابت دوم مثبت بوده و او علائم خفیفی دارد و به وظایف خود ادامه خواهد داد.

چندی قبل کاخ باکینگهام اعلام کرده بود که ملکه انگلیس حضور از قبل برنامه‌ریزی‌شده برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل را به دلیل توصیه پزشکان لغو کرد. ملکه انگلیس ۹۵ ساله تصمیم گرفت که به شهر «گلاسکو» برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی سفر نکند، اقدامی که امیدهای دولت محافظه کار انگلیس را که میزبان این مراسم است، از بین برد.

ملکه انگلیس پس از لغو سفر برنامه ریزی شده به ایرلند شمالی، آزمایشات پزشکی را انجام داد و کاخ باکینگهام سپس اعلام کرد که او به توصیه پزشکان استراحت چند روزه را با اکراه پذیرفت.

این در حالی است که وزیر خارجه انگلیس نیز در هفته‌های گذشته به کرونا مبتلا شد.«لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد که آزمایش کرونای وی مثبت اعلام شده است. وی در توییتی نوشت‌ که خوشبختامه سه دز واکسن زده و از خانه در حالت قرنطینه به کار خود ادامه می‌دهد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس که خود قبلا به کرونا مبتلا شده بود مصر است که با توجه به واکسیناسیون گسترده در این کشور، نیازی به اعمال محدودیت‌های جدید نیست و سویه جدید اُمیکرون نیز نسبت به سایر سویه‌های این ویروس علائم ملایم‌تری دارد. نخست‌وزیر انگلیس در زمان ابتلا به کرونا تاکید کرده بود که رهبری دولت را از طریق ویدئو کنفرانس ادامه خواهد داد. او گفت که با همدیگر با این ویروس مبارزه خواهیم کرد.

چندی قبل دربارهای اسپانیا و دانمارک در بیانیه‌‌هایی جداگانه اعلام کردند که آزمایش کرونای پادشاه اسپانیا و ملکه دانمارک مثبت بوده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار